Imagine de presă cu viitoarea serie Motorola Droid: Mini, Ultra, MAXX

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.093 ori
<b>Imagine de presă cu viitoarea serie Motorola Droid: Mini, Ultra, MAXX</b>Se pare că @evleaks este într-o formă bună. Acesta ne-a adus diverse imagini în ultimul timp, atât cu LG G2 cât și cu Lumia 1020. Acum el ne aduce imagini cu viitoarea familie Droid a celor de la Motorola. Avem o imagine de presă cu cele trei...

Se pare că @evleaks este într-o formă bună. Acesta ne-a adus diverse imagini în ultimul timp, atât cu LG G2 cât și cu Lumia 1020. Acum el ne aduce imagini cu viitoarea familie Droid a celor de la Motorola. Avem o imagine de presă cu cele trei smartphone-uri: Mini, Ultra și MAXX. Se pare că anul acesta Motorola ne va aduce carcase din Kevlar și va renunța la butoanele onscreen în favoarea celor capacitive.

 
Linia începută anul trecut cu cele trei smartphone-uri: M/I, Razr HD și MAXX HD, este continuată astăzi sub alte denumiri. Razr M devine Droid Mini, Razr HD device Droid Ultra iar prin adăugarea unei baterii de mare capacitate apare și MAXX. Bateria de pe viitoarea generație MAXX ar trebui să fie cel puțin la fel de puternică precum cei 3300 de mAh pe care îi are Razr Maxx.

Imagine de presă cu viitoarea serie Motorola Droid: Mini, Ultra, MAXX

 
între timp mai avem parte de o scăpare. în imaginea de mai sus vedem ceea ce pare a fi o reclamă a viitorului MAXX. Se poate distinge accentul pe baterie (încărcăm doar la 2 zile) și din imagini se pare că avem parte de evoluție pe partea de navigare GPS. Navigarea ar putea fi doar un update din partea celor de la Google, care și-ar putea face reclamă prin intermediul companiei pe care au cumpărat-o, Motorola Mobility.
 
Acestea sunt toate informațiile pe care le avem momentan. Se pare că viitoarea generație de smartphone-uri Motorola se apropie cu pași repezi. Mie unul nu mi se par extraordinare aceste device-uri și preferat look-ul celor de anul trecut. Vouă vă plac? Ați cumpăra un Motorola dacă zvonurile curente se adeveresc?

Material Video Promovat

(TOP 5 Jocuri HORROR în 2019 prezentate pe Samsung Galaxy S10+)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×