Lenovo aduce În România noua tabletă Yoga 2 Pro de 13-inch și notebook-ul convertibil Yoga 3 Pro

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 1.274 ori
<b>Lenovo aduce În România noua tabletă Yoga 2 Pro de 13-inch și notebook-ul convertibil Yoga 3 Pro</b>Pe lângă evenimentul Philips la care am participat astăzi, am reușit să ajungem și la conferința de presă pregătită de către Lenovo, producător ce a adus pe plan local noua tabletă Yoga 2 Pro de 13-inch ce vine cu un proiector integrat, cât...

Pe lângă evenimentul Philips la care am participat astăzi, am reușit să ajungem și la conferința de presă pregătită de către Lenovo, producător ce a adus pe plan local noua tabletă Yoga 2 Pro de 13-inch ce vine cu un proiector integrat, cât și notebook-ul convertibil Yoga 3 Pro.

Dacă în cazul evenimentului de mai devreme am fost întâmpinați cu un moment de magie, Lenovo ne-a pregătit o serie de activități de divertisment. Astfel, am fost invitați să participăm la un joc de ping-pong, o cursă de mașini teleghidate, un meci de foosbal, sau pentru o mică joacă cu nisip kinetic, material ce se comporta ca și plastilina.

După ce Aurel Netin, director general Lenovo România și Mihai Sturzu (HIQ) au spus câteva cuvinte despre noile produse

După ce Aurel Netin, director general Lenovo România și Florin Grozea (HIQ) au spus câteva cuvinte despre noile produse, am avut ocazia să aruncăm o privire asupra acestora. Primul model pe care l-am regăsit a fost tableta Yoga 2 Pro de 13 inch, care pe lângă proiectorul integrat, oferă și un display mai mult decât generos cu o calitate deosebită

Lenovo Yoga 2 Pro de 13 inch

Printre dotările acestei tablete avem un panou de 13 inch cu rezoluție 2.560 x 1.600 pixeli, un procesor quad-core Intel Atom Z3745 Bay Trail, 2 GB memorie RAM, 32 GB spațiu de stocare, un slot microSD, o cameră foto principală de 8 megapixeli și o cameră secundară de 1.6 megapixeli.

Lenovo aduce În România noua tabletă Yoga 2 Pro de 13-inch

După cum bine știm, tabletele din gama Yoga sunt cunoscute pentru numeroasele moduri în care pot fi folosite, modelul Yoga 2 Pro fiind inclus în această categorie. Pe lângă cele 4 moduri de utilizare deja folosite anterior pe alte produse, Yoga 2 Pro aduce și un al 5-lea mod denumit Hang, mod ce permite agățarea tabletei.

notebook-ul convertibil Yoga 3 Pro

Revenind la notebook-ul Yoga 3 Pro, aflați că acesta este un produs de tip convertibil, ceea ce înseamă că poate fi utilizat la rândul său în numeroase moduri. La capitolul specificații întâlnim un display IPS de 14 inch, un procesor Intel Core i5 Hashwell, 8 GB RAM și 1 TB memorie internă de stocare. Prețul de pornire pentru acest dispozitiv high-end este de 5.500 lei.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×