Nostalgie după blue screen? Windows 95 rulează pe un iPhone 6 Plus, portat de un programator chinez

Autor:  | Publicat în:  Apple 892 ori
<b>Nostalgie după blue screen? Windows 95 rulează pe un iPhone 6 Plus, portat de un programator chinez</b>în ultimele săptămâni a apărut cel puțin un OS sau joc clasic portat pe smartwatchuri, astfel că am văzut pe ceasuri Android Wear Windows 95, iar azi vedem același OS pe un iPhone 6 Plus. El a fost portat aici folosind un tool numit iDos. &nbsp;...

în ultimele săptămâni a apărut cel puțin un OS sau joc clasic portat pe smartwatchuri, astfel că am văzut pe ceasuri Android Wear Windows 95, iar azi vedem același OS pe un iPhone 6 Plus. El a fost portat aici folosind un tool numit iDos.

Cel din spatele acestei inițiative poartă numele (de cod) xyq058775 și provine din China. iDos este o aplicație în stil DOSBox, instalată în acest caz pe iPhone. Aparent s-a încercat și rularea lui Windows XP pe handset, dar upgrade-ul nu a fost posibil încă. și jocul Doom a fost instalat pe terminale iOS nu cu mult timp în urmă și am auzit și de o portare a lui Quake la un moment dat. Evident, programatorul a fost întrebat de ce face aceste portari și nu se mulțumește cu un tool Remote Desktop.

Nostalgie după blue screen? Windows 95 rulează pe un iPhone 6 Plus, portat de un programator chinez

Aparent el ar ținti către emularea lui Windows 98 pe iPhone 6 Plus, iar în cazul său nu ar funcționa toolurile remote. Se pare că iDos poate doar sa simuleze un mediu 16 bit, iar aici apar probleme, deoarece în Windows 98 anumite aplicații EXE necesita un mediu 32 bit. Eu mai am o întrebare: de ce ai vrea un OS greoi portat peste unul intuitiv și light? Mai multe detalii puteți obține aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×