Lenovo anunță phablet-ul K80; device de 5.5 inch cu 4 GB RAM și baterie de 4.000 mAh

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 1.198 ori
<b>Lenovo anunță phablet-ul K80; device de 5.5 inch cu 4 GB RAM și baterie de 4.000 mAh</b>&Icirc;n luna martie compania chineză&nbsp;Lenovo scotea pe piață modelul K3 Note, un phablet de 5.5 inch colorat cu preț de doar 130 euro. Acum, producătorul anunță un device similar dar cu dotări mai puternice, terminal ce sosește sub forma lui...

În luna martie compania chineză Lenovo scotea pe piață modelul K3 Note, un phablet colorat de 5.5 inch cu preț de doar 130 euro. Acum, producătorul anunță un device similar dar cu dotări mai puternice, terminal ce sosește sub forma lui K80. Prețul acestuia va varia în jurul valorii de 290$ și va fi lansat în magazine începând cu 30 aprilie.

Privind lista sa de specificații, primele două lucruri pe care le remarcăm la acest telefon sunt reprezentate de către chip-ul de 4 GB memorie RAM și bateria de 4.000 mAh ce ne promite o autonomie de top. Lenovo K80 este printre primele device-uri de pe piață ce sosește cu 4 GB RAM, după Asus ZenFone 2 și Mi Note Pro.

Revenind la dotările sale, aflăm că la interior se află un procesor Intel Atom de 1.2 GHz (64-bit), un display Full HD de 5.5 inch, 64 GB memorie internă și o cameră foto principală de 13 megapixeli cu stabilizare optică.

Telefonul măsoară 8.5 mm în grosime și va sosi pe piață în trei variante de culoare: negru, argintiu, respectiv roșu. Pe partea software vom fi întâmpinați de Android 5.0 Lollipop și interfața Vibe UI. La fel ca și în cazul lui ZenFone 2, se pare că și Lenovo va lansa ulterior o versiune cu 2 GB RAM a lui K80.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×