Oppo R7 Plus este încă un model nou, ce ar urma să sosească pe 20 mai; Iată o primă imagine

Autor:  | Publicat în:  Oppo 472 ori
<b>Oppo R7 Plus este încă un model nou, ce ar urma să sosească pe 20 mai; Iată o primă imagine</b>Ştiam deja de existenţa lui Oppo R7, un telefon cu ecran edge to edge şi iată că acum aflăm de un aşa numit Oppo R7 Plus, o versiune derivată de R7, dar care aduce şi margini ale ecranului. Mai jos putem vedea şi o primă imagine cu Oppo R7...

Ştiam deja de existenţa lui Oppo R7, un telefon cu ecran edge to edge şi iată că acum aflăm de un aşa numit Oppo R7 Plus, o versiune derivată de R7, dar care aduce şi margini ale ecranului. Mai jos putem vedea şi o primă imagine cu Oppo R7 Plus.

Se pare că spre deosebire de modelul R7, acesta vine cu un display cu margini puţin mai groase. Se vehiculează o dată de lansare de 20 mai pentru Oppo R7 şi acum aceeaşi dată se aplică şi pentru R7 Plus. Există contradicţii pe tema identităţii telefonului din imagine, deoarece sunt şi surse care afirmă că de fapt acesta este smartphone-ul R7 şi fie scăpările precedente nu au fost reale, fie s-a optat pentru un nou design.

Compania Oppo nu are obiceiul de a lansa foarte multe telefoane pe an, de aceea privim cu precauţie sosirea a doua device-uri noi în mai. Despre Oppo R7 ştim şi că va fi incredibil de subţire (sub 5 mm grosime chiar), va avea un design metalic şi un procesor 64 bit MediaTek. E posibil ca varianta plus să dispună de un CPU superior, ecran cu rezoluţie mai ridicată, cameră mai bună şi mai mult RAM.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×