Android SDK isi face aparitia pe Internet in versiunea 0.9

1.303 ori
<b>Android SDK isi face aparitia pe Internet in versiunea 0.9</b>Dupa ce aflam ieri ca asa-zisul Google Phone, HTC Dream a trecut testele FCC, iata ca acum SDK-ul Android este disponibil pe Internet, in versiunea 0.9. Numarul variantei indica faptul ca Android se apropie de iesirea din faza beta. Noua versiune a...

Dupa ce aflam adineaori ca asa-zisul Google Phone, HTC Dream a trecut testele FCC, iata ca acum SDK-ul Android este disponibil pe Internet, in versiunea 0.9. Numarul variantei indica faptul ca Android se apropie de iesirea din faza beta.

Noua versiune a OS-ului mobil a suferit schimbari majore, beneficiind acum de numeroase widgeturi in ecranul Home si de un tab care permite accesul rapid la aplicatii. In plus, si-a facut aparitia si un media player, functii ale camerei si numeroase schimbari de design. Am vazut si browserul in actiune, dar deja il cunosteam din clipurile video de prezentare pe care le-am vizionat in trecut.

In cele din urma, ne-a fost prezentata optiunea de sincronizare a contactelor si am observat ca exista cerinta "deschide tastatura pentru a scrie un SMS", ca si cum terminalul Android ar fi unul cu tastatura glisanta. Pe masura ce ne apropiem de lansarea lui HTC Dream, Android arata tot mai bine si nu mai poate fi vorba de buguri si erori in acest punct al dezvoltarii si finisarii software.

Clip:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×