Lenovo L87071 primește certificarea TENAA; Seamănă cu Huawei P20 Pro și are cameră triplă

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 571 ori
<b>Lenovo L87071 primește certificarea TENAA; Seamănă cu Huawei P20 Pro și are cameră triplă</b>Descoperim astăzi faptul că Lenovo tocmai ce a primit certificarea TENAA pentru un nou smartphone și anume LENOVO L87071, device care la prima vedere este similar din punct de vedere al design-ului cu nimeni altul decât Huawei P20 Pro

În baza de date a agenției chineze TENAA și-a făcut apariția în ultimele ore și smartphone-ul Lenovo L78071, un device care la prima vedere seamănă destul de mult cu nimeni altul decât Huawei P20 Pro. Aflăm că dispozitivul de față se livrează cu o baterie de 3210 mAh într-o carcasă unibody a cărei grosime ajunge la 7.8 mm, ceva mai puțin comparativ cu talia lui Z5 Pro.

Lenovo L78071

Din păcate nu avem parte de o listă de specificații în cazul de față, dar aflăm că telefonul pregătit de Lenovo dispune de un ecran cu diagonală de 6.3 inch și decupaj în formă de picătură de apă în zona superioară. Are 3 camere foto în spate amplasate fix în același mod precum avem pe Huawei P20 Pro și la mijloc un scanner de amprente.

Telefonul are o ramă metalică glossy și observăm faptul că panoul spate pare a adopta o textură mată. Rămâne ca în zilele următoare să apară certificarea completă și să aflăm care sunt dotările hardware ale acestui model cunoscut pentru moment doar sub numele de cod L78071. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×