Samsung Galaxy A50 primeşte certificarea FCC, vine cu un ecran de 6.22 inch, cameră triplă

987 ori
<b>Samsung Galaxy A50 primeşte certificarea FCC, vine cu un ecran de 6.22 inch, cameră triplă</b>Samsung Galaxy A50 a avut deja parte de multiple scăpări până acum, iar mai nou a fost şi certificat de către FCC. Cu această ocazie aflăm oficial că are un ecran de 6.22 inch. Ar urma să fie un telefon high midrange cu baterie generoasă

Samsung Galaxy A50 a avut deja parte de multiple scăpări până acum, iar mai nou a fost şi certificat de către FCC. Cu această ocazie aflăm oficial că are un ecran de 6.22 inch. Ar urma să fie un telefon high midrange cu baterie generoasă şi cameră triplă în spate.

Seria Galaxy A ar trebui să explodeze în acest an, zvonurile afirmând că Samsung ar avea 9 modele Galaxy A gata de debut în prima jumătate a anului. Galaxy A50 a fost deja certificat de WiFi Alliance şi Bluetooth SIG luna trecută, iar acum a trecut şi pe FCC, deci lansarea sa e o chestiune de timp. Atât varianta single SIM, cât şi cea dual SIM au fost certificate, iar terminalul apare sub numele de cod SM-A505F şi SM-A505F/DS.

Apar în listările oficiale şi dimensiunile sale: 158.5 mm x 75.5 mm. Ca atare se încadrează perfect în acest format un ecran de 6.22 inch Infinity V. Au mai fost confirmate şi suportul Bluetooth 5.0, WiFi dual band şi 4G VoLTE. Samsung Galaxy A50 este aşteptat cu Android Pie la bord, un procesor Exynos 9610 şi 4 GB RAM sau 6 GB RAM.

Ar trebui să vină cu 64 sau 128 GB stocare şi o cameră principală de 24 MP, plus o baterie de 4000 mAh, dar şi port USB Type-C pentru alimentarea sa. Mă aştept ca şi camera selfie să fie generoasă şi în setupul triplu din spate să avem o cameră pentru Bokeh sau zoom şi una wide angle sau chiar ultra wide.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×