Lenovo Moto G4 Plus este acum oficial; vine cu scanner de amprente și 3 GB memorie RAM

2.777 ori
<b>Lenovo Moto G4 Plus este acum oficial; vine cu scanner de amprente și 3 GB memorie RAM</b>Odată cu Moto G4 sosește și varianta sa mai bine dotată din punct de vedere hardware, și anume modelul Lenovo Moto G4 Plus. Acest terminal ne aduce un display Full HD de 5.5 inch, un procesor octa-core Qualcomm Snadpragon 617, 4 GB memorie RAM și o cameră

Odată cu Moto G4, Lenovo a anunțat astăzi și smartphone-ul Moto G4 Plus - o variantă ceva mai bine dotată din punct de vedere hardware. Se păstrează totuși procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 617, dar la pachet vom beneficia în acest caz de un chip de 3 GB memorie RAM (vs. 2 GB pe modelul standard).

De asemenea, primim un display de 5.5 inch cu rezoluție Full HD (1920 x 1080 pixeli), o cameră frontală de 5 megapixeli cu lentile wide, dar și un senzor foto principal OmniVision de 16 megapixeli cu deschidere f/2.0, telemetru laser pentru focalizare și suport pentru captură video la rezoluție 1080p.

La fel ca varianta standard, și acest model beneficiază de o baterie de 3000 mAh + tehnologia Turbo Charge, încărcătorul dedicat fiind inclus aici la pachet (Moto G4 nu aduce acest accesoriu din păcate). O noutate este reprezentată și de prezența unui scanner de amprente amplasat frontal, modalitate prin care putem păstra datele de pe dispozitiv în siguranță.

Aflați că Lenovo Moto G4 Plus va fi disponibil în două variante, prima dintre acestea oferind 2 GB RAM + 16 GB de stocare pentru prețul de 202 dolari, iar cea de-a doua 3 GB memorie RAM și 32 GB spațiu intern de stocare pentru suma de 217 dolari.

Puteți compara specificațiile celor două smartphone-uri lansate astăzi, de aici

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×