Xiaomi Mi Max este oficial; vine cu display de 6.44 inch și ne aduce 4 GB memorie RAM

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 1.253 ori
<b>Xiaomi Mi Max este oficial; vine cu display de 6.44 inch și ne aduce 4 GB memorie RAM</b>În cadrul unui eveniment marca Xiaomi ce tocmai s-a încheiat, producătorul chinez a dezvăluit uriașul phablet intitulat Xiaomi Mi Max - model cu display de 6.44 inch. Acest terminal sosește la pachet cu un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 652, cu

În cadrul unui eveniment marca Xiaomi ce tocmai s-a încheiat cu doar câteva minute în urmă, producătorul chinez a prezentat oficial uriașul phablet de 6.44 inch numit Mi Max. Acest terminal sosește într-o carcasă unibody din metal cu greutate de 203 grame, corp ce măsoară totuși 7.5 mm în grosime.

Specificațiile hardware sunt reprezentate de către un display cu rezoluție Full HD, de o baterie la fel de generoasă de 4850 mAh și de către cameră foto principală de 16 megapixeli cu bliț LED. La pachet se află un senzor seflie de 5 megapixeli ce dispune de lentile cu unghi larg de 85 grade, și un slot dual-SIM hibrid ce suportă atașarea unui card microSD.

Vor exista trei variante pentru Xiaomi Mi Max, cea mai accesibilă dintre acestea oferindu-ne 3 GB memorie RAM, 32 GB spațiu de stocare și un procesor Qualcomm Snapdragon 650. Celelalte două versiuni vor sosi în schimb cu un procesor Snapdragon 652 și cu următorul setup hardware: 64 GB memorie internă + 3 GB RAM / 128 GB memorie internă + 4 GB RAM.

Phablet-ul de 6.44 inch sosește la pachet cu un scanner de amprente, dar și cu noua versiune MIUI 8.0 ce este bazată pe sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow. Aflați că produsul de față va sosi la vânzare începând din data de 17 mai, urmând a fi disponibile 3 variante diferite de culoare: alb, auriu și gri. Iată și prețurile pentru cele 3 variante:

  • Snapdragon 650 + 3 GB RAM + 32 GB stocare - 230 dolari
  • Snapdragon 652 + 3 GB RAM + 64 GB stocare - 260 dolari
  • Snapdragon 652 + 4 GB RAM + 128 GB stocare - 306 dolari

⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×