Un misterios telefon Lenovo, cu numele de cod P2a42 primeşte certificarea Bluetooth

944 ori
<b>Un misterios telefon Lenovo, cu numele de cod P2a42 primeşte certificarea Bluetooth</b>Cum târgul de tehnologie IFA 2016 aproape ne bate la ușă, este vremea ca și certificările pentru telefoanele ce urmează a fi lansate aici, să apară în mediul online. Este și cazul unui model misterios Lenovo ce poartă numele de cod P2A42 și care de curând

Înainte ca unele handseturi să se materializeze, ele au parte de scăpări la nivelul autorităţilor de certificare, precum cea Bluetooth. Este şi cazul lui Lenovo P2a42, telefon cunoscut doar sub formă de nume de cod deocamdată şi un device misterios.

Lenovo p2a42

El a primit certificarea de la autoritatea Bluetooth SIG şi vine cu un procesor Snapdragon 625, conform listării, plus un display de 5.5 inch. Aceleaşi documente menţionează şi o cameră de 13 megapixeli în spate, plus una frontală de 5 MP. Handsetul a mai fost descoperit şi în alte părţi, precum Postel, echivalentul indonezian al FCC-ului din State.

Lenovo p2a42

Totuşi, acest P2a42 rămâne un mister, deşi există surse care îl corelează cu modelul Lenovo Vibe P2, ce are toate şansele să ajungă la IFA 2016. Acel device a avut parte de scăpări în fotografii hands on în iulie şi ar include un ecran AMOLED, o carcasă metalică şi un panou frontal 2.5D. La bord s-ar afla şi o baterie generoasă de 5000 mAh. Aflăm mai multe în zilele viitoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×