Un posibil Nexus 8 de la LG tocmai a primit certificarea Bluetooth

1.076 ori
<b>Un posibil Nexus 8 de la LG tocmai a primit certificarea Bluetooth</b>Cu ceva vreme în urmă, în această vară apăruseră zvonuri că nu ni se pregătește doar un nou Nexus 10 și un Nexus 5, ci și un Nexus 8. Această tabletă ar fi fost produsă de ASUS și Google, iar acum zvonurile au reapărut, de această dată...

Cu ceva vreme în urmă, în această vară apăruseră zvonuri că nu ni se pregătește doar un nou Nexus 10 și un Nexus 5, ci și un Nexus 8. Această tabletă ar fi fost produsă de ASUS și Google, iar acum zvonurile au reapărut, de această dată cu LG în prim plan.

Totul a pornit de la numele de cod LG-V510, tableta care a primit certificarea Bluetooth în această săptămână. Problema e că LG G Pad 8.3 are numele de cod LG-V500, deci noul model este înrudit cu acesta, poate o versiune LTE a terminalului... sau poate acel mitic Nexus 8. Pentru cei care se întreabă, în luna iulie a acestui an apăruse o randare a tabletei Nexus 8, care era doar un concept.

La acea vreme se vehiculau specificații precum o rezoluție Full HD, procesor Snapdragon quad core de 1.7 GHz, probabil un Snapdragon 600 și o cameră de 3 MP în spate și 2 MP în față. Modelul de 8 GB ar fi avut prețul de 199 dolari, dar rețineți că e vorba doar de un concept. Ne va surprinde oare Google cu 3 terminale anunțate săptămâna viitoare? Nexus 10 2013, Nexus 5 de la LG și acest misterios Nexus 8?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×