Un presupus model Motorola Moto E (2016) primeşte certificarea Bluetooth SIG

648 ori
<b>Un presupus model Motorola Moto E (2016) primeşte certificarea Bluetooth SIG</b>Cei de la Motorola nu au terminat cu lansările programate pentru acest an, următorul device de pe listă fiind nimeni altul decât Moto E (2016). Acest din urmă dispozitiv tocmai ce a primit certificarea din partea agenției Bluetooth SIG, semn că lansarea

Se pare că Motorola nu e gata cu lansările pe acest an, sau mai bine zis Lenovo cu administrarea lansărilor de terminale sub brand Moto. Un aşa numit Moto E (2016) ar fi primit certificarea recent, fiind o "reîncarnare" ale unor modele Lenovo ce au apărut pe web în martie.

Handseturile Lenovo XT1700 şi XT1706 au apărut în GFXBench în luna martie, iar acum au primit certificarea de la Bluetooth SIG, ceea ce înseamnă că se apropie de lansare. Dacă ne uităm cu atenţie peste documentele oficiale, observăm că în paranteză scrie "Motorola". Specificaţiile cunoscute pentru noile smartphone-uri includ un procesor MediaTek MT6735P, un ecran HD de 5 inch, 2 GB RAM şi 16 GB stocare, plus o cameră de 8 megapixeli principală.

Avem şi o cameră frontală de 5 MP şi Android 6.0 Marshmallow că OS. Ultimul Moto E a fost lansat în februarie 2015, deci Lenovo/Moto e în întârziere cu acest debut. Observăm că el dublează cantitatea de RAM şi stocare în cazul lui Moto E (2016) şi aşteptăm şi un CPU mai capabil decât Snapdragon 200.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×