Lenovo Poison, un telefon concept cu ecran transparent

2.495 ori
<b>Lenovo Poison, un telefon concept cu ecran transparent</b>Am vazut deja un terminal LG cu tastatura transparenta, dar pana acum nici urma de handset cu ecran transparent, cel putin nu pe piata. Iata ca designerul Ryan Ma a realizat un astfel de concept, pe numele sau Lenovo Poison. Terminalul aminteste mai...

Am vazut deja un terminal LG cu tastatura transparenta, dar pana acum nici urma de handset cu ecran transparent, cel putin nu pe piata. Iata ca designerul Ryan Ma a realizat un astfel de concept, pe numele sau Lenovo Poison.

Terminalul aminteste mai degraba de sticla unui parfum si trebuie sa mentionam ca el este destul de gros, dar totusi elegant. Lenovo Poison include un LCD transparent si vine cu un design original si o amplasare a tastelor destul de comoda, plus o camera de 1.3 megapixeli. Orice fashionista va fi impresionat de acest terminal si isi va dori unul, in cazul in care el va ajunge in productie.

Concept Poison

E bizara alegerea acestui brand pentru telefonul cu ecran transparent, de vreme ce Lenovo realizeaza de obicei terminale high end, eventual netbookuri si nu handseturi fashion.

Via: [Yankodesign.com]

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×