Android beneficiaza acum de o "rotita de zoom" pe HTC Magic

Autor:  | Publicat în:  Google 1.250 ori
<b>Android beneficiaza acum de o "rotita de zoom" pe HTC Magic</b>Google Android dispune acum de o noua functie, care va aparea in premiera pe HTC Magic, o "rotita de zoom" virtuala, afisata pe touchscreen-ul terminalului. Aceasta permite zoomingul site-urilor si imaginilor, facand OS-ul celor de la Google mult mai...

Google Android dispune acum de o noua functie, care va aparea in premiera pe HTC Magic, o "rotita de zoom" virtuala, afisata pe touchscreen-ul terminalului. Aceasta permite zoomingul site-urilor si imaginilor, facand OS-ul celor de la Google mult mai interesant si atractiv.

Cea mai noua versiune a lui Android corecteaza cele mai importante defecte ale lui HTC Dream, permitand acum inregistrarea si playbackul video, spre exemplu, conectarea la un headset Bluetooth si multe altele. Pe noul HTC Magic tastatura virtuala poate fi afisata in mod portrait sau landscape in majoritatea aplicatiilor, pentru un confort sporit, un avantaj fata de iPhone.

Tot comparandu-l pe Magic cu iPhone, meniurile si aplicatiile sunt afisate atat in mod portrait, cat si landscape, pentru o utilizare mai intuitiva. De asemenea, autonomia terminalului a crescut prin integrarea unei baterii de 1340 mAh, fata de cea de 1150 mAh a lui HTC Dream. HTC Magic va sosi in Franta la finalul lunii aprilie la un pret de 99 de euro, plus abonament de 50 de euro la SFR si un card de 8 GB bonus.

Sursa: [Uberphones.com]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×