Mercedes lanseaza un model cu suport pentru televiziune mobila

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.073 ori
<b>Mercedes lanseaza un model cu suport pentru televiziune mobila</b>Producatorul german Mercedes tocmai a anuntat lansarea unei editii limitate a unuia dintre automobilele sale, care va sosi pe piata italiana cu suport pentru receptionarea televiziunii mobile. Mercedes Classe B Special Edition va fi disponibil doar sub...

Producatorul german Mercedes tocmai a anuntat lansarea unei editii limitate a unuia dintre automobilele sale, care va sosi pe piata italiana cu suport pentru receptionarea televiziunii mobile.

Mercedes Classe B Special Edition va fi disponibil doar sub forma a 500 de unitati, el fiind realizat in cooperare cu operatorul de televiziune (pay TV) Sky Italia si cu suportul celor de la Garmin. Masina suporta receptionarea programelor de televiziune in standardul DVB-H, prin intermediul GPS-ului Garmin Nuvi 900 T.

Accesoriul permite vizionare a 14 programe Sky, plus Rai, Mediaset, Boing, La3TV, La3Sport si La3Live. Cei care achizitioneaza automobilul cu aceste dotari pana in data de 31 martie vor primi gratuit un abonament pe un an la Sky Italia, atat acasa cat si in varianta mobila. Kitul va fi disponibil optional la pretul de 700 de euro, iar sistemul nu va difuza imagini video atunci cand masina este in miscare, pentru mai multa siguranta.

Via: [Broadbandtvnews.com]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×