Lenovo prezintă modelul ZUK Z2 Rio Edition; telefon cu 3 GB RAM și procesor Snapdragon 820

1.637 ori
<b>Lenovo prezintă modelul ZUK Z2 Rio Edition; telefon cu 3 GB RAM și procesor Snapdragon 820</b>Iată că nu doar cei de la Samsung au pregătit o versiune specială pentru Jocurile Olimpice din Rio, ci și chinezii de la Lenovo. Această din urmă companie prezintă astăzi smartphone-ul ZUK Z2 Rio Edition - terminal ce vine la pachet cu 3 GB memorie RAM

Anterior cei de la Samsung au dezvăluit o ediție specială a phablet-ului Galaxy S7 Edge ce este dedicată Jocurilor Olimpice din Rio, model ce chiar de ieri a ajuns la vânzare pe plan local pentru un preț ce depășește pragul de 4500 lei. Aflăm astăzi totuși că sud-coreenii nu sunt singurii de pe piață ce s-au gândit să aducă un asemenea model la vânzare, Lenovo fiind cea de-a doua companie care prezintă un terminal cu tematica Jocurilor Olimpice.

Lenovo ZUK Z2 Rio Edition

Smartphone-ul proaspăt dezvăluit astăzi se numește Lenovo ZUK Z2 Rio Edition și este practic o variantă puțin schimbată a modelului standard ZUK Z2. Diferența majoră dintre cele două terminale este reprezentată de faptul că modelul Rio Edition optează pentru 3 GB memorie RAM + 32 GB spațiu de stocare flash, pe când varianta normală ZUK Z2 ne oferea la pachet 4 GB RAM și dublu spațiu de stocare.

Lenovo ZUK Z2 Rio Edition

Lista de specificații este completată de către un display Full HD de 5 inch, de procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 820 și de camera foto principală de 13 megapixeli. De asemenea, primim la pachet și o baterie de 3500 mAh cu suport pentru tehnologia de încărcare rapidă Quick Charge 3.0. Prețul acestei versiuni speciale este de 240 dolari, și nu este exclus ca în software să fie preinstalate și o serie de teme în ton cu Jocurile Olimpice din Rio.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×