Smartphone-ul Lenovo ZUK Z2 va fi lansat anul viitor; cel mai probabil cu Snapdragon 820 la interior

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 831 ori
<b>Smartphone-ul Lenovo ZUK Z2 va fi lansat anul viitor; cel mai probabil cu Snapdragon 820 la interior</b>Lenovo ZUK Z1 este unul dintre acele smartphone-uri de pe piață ce vine cu Cyanogen OS la pachet, o versiune comercială a celebrului ROM CyanogenMod. Av&acirc;nd un preț de sub 1.400 lei (disponibil la QuickMobile), telefonul impresionează prin...

Lenovo ZUK Z1 este unul dintre acele smartphone-uri de pe piață ce vine cu Cyanogen OS la pachet, o versiune comercială a celebrului ROM CyanogenMod. Având un preț de sub 1.400 lei (disponibil la QuickMobile), telefonul impresionează prin dotări de top, printre acestea regăsindu-se un display FHD de 5.5 inch, 3 GB RAM, 64 GB de stocare și un scanner de amprente.

Prin intermediul unei postări de pe Weibo, CEO-ul companiei ne anunță că succesorul acestui model, și anume Lenovo ZUK Z2 va fi lansat în cursul anului viitor, cu Android 6.0 Marshmallow preinstalat. Zvonurile din presă scot la iveală posibilitatea ca acest device să vină cu un procesor Qualcomm Snapdragon 820.

Ne așteptăm și la alte dotări la fel de interesante, dar și la păstrarea scanner-ului de amprente de pe versiunea actuală. Pe lista de posibile introduceri, am putea avea și o cameră foto mai performantă. În acest moment, ZUK Z1 oferă un senzor principal de 13 megapixeli cu OIS și bliț dual-tone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×