Lenovo Vibe P1 primeşte certificarea TENAA, aduce o baterie de 3900 mAh la o diagonală de 5 inch

1.449 ori
<b>Lenovo Vibe P1 primeşte certificarea TENAA, aduce o baterie de 3900 mAh la o diagonală de 5 inch</b>&Icirc;ncă un telefon cu baterie impresionantă a fost certificat &icirc;n China, fiind vorba aici despre Lenovo Vibe P1. Terminalul are o baterie cu capacitate de 3900 mAh, &icirc;n ciuda faptului că vine cu un ecran de 5 inch. &nbsp; Terminalul a fost...

Încă un telefon cu baterie impresionantă a fost certificat în China, fiind vorba aici despre Lenovo Vibe P1. Terminalul are o baterie cu capacitate de 3900 mAh, în ciuda faptului că vine cu un ecran de 5 inch.

Terminalul a fost certificat de către autoritatea chineză TENAA, ceea ce înseamnă că se pregăteşte de debut, cel puţin la nivel local. Avem de-a face aici cu un handset midrange, cu un ecran HD de 5 inch cu panou TFT. Terminalul măsoară 9.35 mm în grosime şi cântăreste 148 de grame, plătind tribut pentru bateria de mari dimensiuni.

Lenovo Vibe P1 aduce şi suport LTE şi foloseşte 2 GB RAM, 16 GB stocare şi rulează Android 5.1. El integrează un procesor quad core de 1.3 GHz şi dacă ne uităm la imagini, terminalul pare a avea un spate cu textură soft touch şi o ramă metalică. Preţul său ar trebui să fie de maxim 300 de dolari, dacă ar fi să speculăm.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×