Lenovo Vibe X3 Lite ar putea costa 140 dolari; telefon cu display FHD de 5.5 inch și 2 GB memorie RAM

869 ori
<b>Lenovo Vibe X3 Lite ar putea costa 140 dolari; telefon cu display FHD de 5.5 inch și 2 GB memorie RAM</b>&Icirc;n data de 16 septembrie, agenția chineză TENAA mai certifica un smartphone din portofoliul Lenovo, și anume modelul Vibe X3 Lite, un prim telefon cu design realizat de către Motorola. &Icirc;ntre timp se pare că a mai ieșit la iveală o altă...

În data de 16 septembrie, agenția chineză TENAA mai certifica un smartphone din portofoliul Lenovo, și anume modelul Vibe X3 Lite, un prim telefon cu design realizat de către Motorola. Între timp se pare că a mai ieșit la iveală o altă informație referitoare la acest device, și anume prețul de comercializare.

Din câte ni se dezvăluie prin intermediul unor surse din China, Lenovo Vibe X3 Lite va fi vândut pentru suma de doar 140 dolari ~ 560 lei. Ca și dotări hardware, modelul de față ne rezervă un display Full HD de 5.5 inch (1920 x 1080 pixeli), 2 GB memorie RAM și un procesor octa-core de 1.3 GHz.

O cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț dual-tone va fi scoasă la înaintare, alături de un senzor frontal de 5 megapixeli pentru capturile de tip selfie. De asemenea, vom întâlni o baterie de 3.300 mAh, 16 GB de stocare + slot microSD și un scanner de amprente situat pe partea din spate.

Ca și dimensiuni, Lenovo Vibe X3 Lite măsoară 8.7 mm în grosime, și cântărește 152 grame, cifre destul de acceptabile pentru un phablet de 5.5 inch.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×