ZTE Blade L5 vine pe piață la un preț de 85 dolari; aduce un display HD de 5 inch și 1 GB RAM

2.415 ori
<b>ZTE Blade L5 vine pe piață la un preț de 85 dolari; aduce un display HD de 5 inch și 1 GB RAM</b>ZTE anunță astăzi lansarea unui nou smartphone de buget numit ZTE Blade L5, telefon cu display HD de 5 inch, procesor quad-core MediaTek și 1 GB memorie RAM. Pentru a se păstra prețul accesibil, compania chineză ne oferă doar conectivitate 3G pe

Data de 25 aprilie se pare că este rezervată lansărilor de terminale accesibile, după modelul Meizu M3 despre care v-am vorbit aici, fiind anunțat un alt produs similar. ZTE Blade L5 este numele său, iar ca specificații aflate în prim-plan avem display-ul de 5 inch cu rezoluție HD și procesorul quad-core MediaTek MT6580 de 1.3 GHz.

Pentru suma de doar 85 dolari acest telefon ne pune la dispoziție 8 GB spațiu intern de stocare + slot microSD, 1 GB memorie RAM și o cameră foto principală de 8 megapixeli cu bliț LED. Avem în dotare o cameră frontală de 2 megapixeli, o baterie de 2150 mAh și sistemul de operare Android 5.1 Lollipop.

ZTE Blade L5 sosește într-o carcasă din policarbonat cu grosime de 8.3 mm și greutate de 160 grame, carcasă disponibilă în două variante de culoare: gri, respectiv alb. Ca elemente de conectivitate avem aici GPS, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 și doar 3G din păcate, lucru ce contribuie la păstrarea unui preț mic.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×