ZTE Blade L5 vine pe piață la un preț de 85 dolari; aduce un display HD de 5 inch și 1 GB RAM

2.395 ori
<b>ZTE Blade L5 vine pe piață la un preț de 85 dolari; aduce un display HD de 5 inch și 1 GB RAM</b>ZTE anunță astăzi lansarea unui nou smartphone de buget numit ZTE Blade L5, telefon cu display HD de 5 inch, procesor quad-core MediaTek și 1 GB memorie RAM. Pentru a se păstra prețul accesibil, compania chineză ne oferă doar conectivitate 3G pe

Data de 25 aprilie se pare că este rezervată lansărilor de terminale accesibile, după modelul Meizu M3 despre care v-am vorbit aici, fiind anunțat un alt produs similar. ZTE Blade L5 este numele său, iar ca specificații aflate în prim-plan avem display-ul de 5 inch cu rezoluție HD și procesorul quad-core MediaTek MT6580 de 1.3 GHz.

Pentru suma de doar 85 dolari acest telefon ne pune la dispoziție 8 GB spațiu intern de stocare + slot microSD, 1 GB memorie RAM și o cameră foto principală de 8 megapixeli cu bliț LED. Avem în dotare o cameră frontală de 2 megapixeli, o baterie de 2150 mAh și sistemul de operare Android 5.1 Lollipop.

ZTE Blade L5 sosește într-o carcasă din policarbonat cu grosime de 8.3 mm și greutate de 160 grame, carcasă disponibilă în două variante de culoare: gri, respectiv alb. Ca elemente de conectivitate avem aici GPS, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 și doar 3G din păcate, lucru ce contribuie la păstrarea unui preț mic.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×