Lenovo Z5 Pro se lansează pe 1 octombrie! Smartphone cu mecanism de cameră slider și ecran QHD+ de 6.5 inch

2.170 ori
<b>Lenovo Z5 Pro se lansează pe 1 octombrie! Smartphone cu mecanism de cameră slider și ecran QHD+ de 6.5 inch</b>După o campanie de teasing mincinoasă asociată lui Lenovo Z5, telefon care ar fi trebuit să ne aducă un raport screen to body de 95%, iată că firma chineză se revanșează față de fani prin lansarea unei variante PRO care într-adevăr impresionează

Chiar la începutul acestei veri Lenovo promova prin intermediul unor materiale teaser lansarea unui smartphone deosebit numit Lenovo Z5, produs care ar fi trebuit să ofere un raport screen-to-body de 95%, un design arătos și pe deasupra și un hardware pe măsură. Din păcate toate acele teasere nu au spus adevărul pentru că în realitate am primit un telefon mid-range cu decupaj în ecran.

Lenovo Z5 Pro

Acum firma chineză vrea să se revanșeze față de public și va face asta prin lansarea lui Lenovo Z5 Pro pe data de 1 octombrie, un telefon despre a cărui existență am aflat inițial la începutul acestei luni atunci când vedeam și un clip hands-on. Telefonul va reuși să uimească prin raportul screen-to-body de această dată, lucru posibil datorită unui mecanism slider similar cu cel de pe Oppo Find X.

Lenovo Z5 Pro

Noul telefon a fost prezentat chiar de curând de către CEO-ul companiei într-un eveniment de presă organizat în China și după cum puteți vedea în fotografiile de aici, avem într-adevăr parte de un look deosebit de această dată. Telefonul va oferi un scanner de amprente integrat în ecran, 6 sau 8 GB RAM și un procesor Qualcomm Snapdragon 845.

Vor exista variante cu 64, 128 și 256 GB de stocare flash și pe lista de dotări mai avem o baterie de 4000 mAh, display-ul de 6.5 inch cu rezoluție QHD+ și o cameră duală de 20 + 16 mpx în spate. Încă nu este clar dacă mecanismul slider de față va fi acționat manual sau automat, fapt de care ne convingem pe 1 octombrie! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×