HMD Global deblochează oficial bootloader-ul lui Nokia 8; Veste excelentă pentru developeri și pasionați de modding

823 ori
<b>HMD Global deblochează oficial bootloader-ul lui Nokia 8; Veste excelentă pentru developeri și pasionați de modding</b>Astăzi pasionații de modding și developerii primesc o veste excelentă din partea HMD Global, aceea că bootloader-ul lui Nokia 8 a fost oficial deblocat. Totul vine cu anumite sacrificii totuși, unul fiind acela că garanția se pierde din momentul

Dacă la finalul lunii trecute aflam vestea că singura modalitate de unlock a bootloader-ului de pe telefoanele Nokia nu mai funcționează, iată că acum la final de septembrie comunitatea de modderi are parte de o veste excelentă, aceea că HMD Global a decis deblocarea bootloader-ului de pe Nokia 8. Totul vine cu anumite sacrificii precum faptul că garanția este pierdută din momentul realizării procesului de deblocare.

HMD Global mai afirmă și că odată ce bootloader-ul este deblocat, utilizatorii nu mai sunt eligibili pentru garanție chiar și în situația în care îl reblochează. De asemenea, sunt șanse mari ca unele aplicații să dea crash odată deblocat bootloader-ul, exemplele date fiind Netflix, aplicații de banking, dar și Google Pay - asta pentru că securitatea device-ului este compromisă.

Deși la ora actuală nu mai există suficiente motive pentru a debloca un bootloader, asta pentru că software-ul actual oferă multe funcționalități și opțiuni de customizare, există în continuare pasionați sau dezvoltatori care vor să creeze firmware custom sau aplicații pe dispozitivele Android. 

Cei interesați de deblocarea bootloader-ului pe Nokia 8 au aici o pagină la dispoziție pentru a afla toți pașii necesari. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×