Xiaomi Mi Mix 3 ar putea debuta pe 15 octombrie cu mecanism slider pentru cameră

2.619 ori
<b>Xiaomi Mi Mix 3 ar putea debuta pe 15 octombrie cu mecanism slider pentru cameră</b>Potrivit unei invitații sosite online se pare că cei de la Xiaomi plănuiesc lansarea smartphone-ului Mi Mix 3 pe data de 15 octombrie, fix într-o perioadă tare aglomerată. În acele zile vine și debutul smartphone-urilor Mate 20 și Mate 20 Pro

Descoperim astăzi prin intermediul unei invitații ajunse online faptul că Xiaomi are în plan lansarea noului său flagship Mi Mix 3 pe data de 15 octombrie în cadrul unui eveniment special de presă. Ce-i drept imaginea pe care o vedeți mai jos nu exprimă tocmai credibilitate, motiv pentru care va trebui să așteptăm o confirmare oficială din partea companiei, cel mai probabil pe Weibo acolo unde apar cele mai noi vești.

Xiaomi Mi Mix 3

Până ne convingem dacă aceasta este sau nu data lansării lui Xiaomi Mi Mix 3, vedem mai jos și o schiță extrasă dintr-un brevet al firmei chineze unde iese la iveală mecanismul de cameră slider asociat telefonului. Printr-o asemenea abordare se va contribui la obținerea unui raport screen to body mai generos și totodată la mutarea camerei selfie în partea de sus și nu jos ca la modelele precedente. 

Xiaomi Mi Mix 3

Din acest material observăm faptul că telefonul va avea un port USB-C la bază și două grile ce ar putea fi destinate unui setup de difuzoare stereo sau a unui pachet difuzor + microfon precum am văzut la multe terminale de pe piață. Xiaomi decide să păstreze camera duală în spate, fără a o integra în mecanismul slider, aici urmând a fi regăsit earpiece-ul, camera selfie și ceilalți senzori asociați.

Ca dotări, Xiaomi Mi Mix 3 va sosi cu un ecran de 6.4 inch, cu 8 GB RAM și cu un procesor Qualcomm Snapdragon 845. Este posibil să vedem și un sistem de autentificare facială 3D la bord sau un scanner de amprente integrat în ecran. De asemenea, telefonul ar putea oferi și un buton fizic extra asociat asistentului vocal Xiao Ai.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×