[ARTICOL ACTUALIZAT] - Lentilele de pe Huawei P9 şi P9 Plus sunt produse de fapt de Sunny Optical Technology din China şi certificate Leica

5.094 ori
<b>[ARTICOL ACTUALIZAT] - Lentilele de pe Huawei P9 şi P9 Plus sunt produse de fapt de Sunny Optical Technology din China şi certificate Leica</b>S-a făcut mare tam-tam la debutul lui Huawei P9 şi P9 Plus legat de faptul că telefoanele vin cu optică Leica, iar azi aflăm că de fapt elementele optice sunt produse de o companie din China, nu de nemţi. Adevărul e undeva la mijloc şi îl aflaţi mai jos

S-a bătut toba puternic la debutul lui Huawei P9 şi P9 Plus legat de faptul că telefoanele vin cu optică Leica, iar azi aflăm că elementele optice sunt produse de o companie din China. Adevărul e undeva la mijloc şi îl aflaţi mai jos.

Lentilele de pe Huawei P9 şi P9 Plus sunt produse de către Sunny Optical Technology din China şi autorizate de către Leica. Asta nu înseamnă că nu sunt excelente, iar ca dovadă avem o galerie senzaţională pentru voi, realizată la Bucureşti şi la Londra (ziua, seara și la interior) cu flagship-ul P9. Găsiţi mostre foto cu look artistic şi în acest articol ca mărturie a calităţii modulului foto şi opticii Huawei/Leica/Sunny Optical Technology.

Privim această abordare ca un progres, pentru că o colaborare germano-chineză nu vezi în fiecare zi şi ar putea deschide drumul şi spre alte produse similare. Sunny e primul OEM din China autorizat de Leica să le producă lentilele, oferindu-le certificare în acest sens. Leica nu a produs până acum lentile pentru telefoane mobile, deci pactic își fac intrarea pe piață prin acest OEM.

Lentilele de pe Huawei P9 şi P9 Plus sunt produse de fapt de Sunny Optical Technology din China şi certificate Leica

Leica şi-a mai oferit tehnologia şi celor de la Panasonic pentru a realiza o serie de elemente optice pentru camere digitale, precum lentile Leica M43. Parteneriate similare am văzut şi la Carl Zeiss, care a autorizat producători japonezi pentru a le folosi tehnologia spre exemplu. Nu uitaţi să aruncaţi o privire asupra fantasticelor fotografii de mai jos şi aşteptăm ca pe viitor să vedem și lentile special fabricate pentru telefoane la Wetzlar, în Germania.

[UPDATE] - Între timp oficiali de la Huawei emis un comunicat oficial cu privire la această situație:

P9 şi P9 Plus au fost realizate la nivel de inginerie de către Huawei şi Leica împreună. Aceasta este prima colaborare între cele două companii, după un parteneriat pe termen lung anunţat în luna februarie. De la început, Leica a fost foarte implicată în dezvoltarea terminalelor. Colaborarea tehnologică dintre Huawei şi Leica are de-a face cu multiple aspecte ale camerei, inclusiv designul optic, calitatea imaginii, procesare de date de imagine, optimizare şi construcţia mecanică a modului de cameră, plus interfaţa grafică. Terminalele sunt realizate la cele mai înalte standarde Leica.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×