Câteva dintre specificațiile lui Huawei Nexus sunt dezvăluite de analistul chinez Pan Jiutang

1.277 ori
<b>Câteva dintre specificațiile lui Huawei Nexus sunt dezvăluite de analistul chinez Pan Jiutang</b>Deși inițial, posibilitatea ca Google să fi ales Huawei pentru dezvoltarea unui nou smartphone Nexus părea a fi greu de crezut, zvonurile și scăpările din ultimul timp dau o doză de adevăr acestui parteneriat. Rețeaua de socializare chineză...

Deși inițial, posibilitatea ca Google să fi ales Huawei pentru dezvoltarea unui nou smartphone Nexus părea a fi greu de crezut, zvonurile și scăpările din ultimul timp dau o doză de adevăr acestui parteneriat. Rețeaua de socializare chineză Weibo este locul din care aflăm astăzi noi detalii despre phablet-ul Huawei Nexus.

Informațiile sosesc din partea analistului Pan Jiutang ce activează în domeniul IT. Același personaj se număra și printre cei care zilele trecute ne vorbeau despre faptul că numeroase companii chineze întâmpină probleme cu aprovizionarea de senzori foto Sony, știre prezentată aici.

Revenind la Nexus-ul pregătit de Huawei, se pare că acesta va sosi potrivit lui Pan Jiutang, cu  display Quad HD de 5.7 inch și procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 810. Astfel, odată cu dezvoltarea acestui device, Huawei va deveni prima companie din China care lansează un produs Nexus pe piață. Cum vedeți acest parteneriat?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×