LG a livrat 12.3 milioane smartphone-uri În primul trimestru al acestui an

710 ori
<b>LG a livrat 12.3 milioane smartphone-uri În primul trimestru al acestui an</b>După ce am aflat că Samsung nu prea a livrat terminale mobile și panouri plate pe măsură așteptărilor, e rândul să aruncăm o privire asupra celor de la LG. Ei au livrat 12.3 milioane de smartphone-uri în primul trimestru al acestui an. Produsul...

După ce am aflat că Samsung nu prea a livrat terminale mobile și panouri plate pe măsură așteptărilor, e rândul să aruncăm o privire asupra celor de la LG. Ei au livrat 12.3 milioane de smartphone-uri în primul trimestru al acestui an.

Produsul de bază din portofoliul lor smartphone la ora actuală este LG G Pro 2, care încă nu a ajuns în America de Nord. LG a reușit să obțină o creștere de 19% față de același trimestru al anului trecut. 5 milioane de smartphone-uri cu LTE au fost livrate, o creștere cu 14% față de anul trecut.

Cu LG G3 gata de lansare, cifrele nu pot decât să crească în trimestrele următoare. Așteptăm și vânzări bune pentru LG G2 Mini și pentru handseturile din seria LG L III, care au preț accesibil. Să vedem și cum vor evolua pe piața de tablete în perioada următoare, de vreme ce LG G Pad 8.3 are nevoie de un succesor.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×