Încă un trimestru slab pentru Samsung, cu venituri În scădere; Cupa Mondială va salva situația!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 574 ori
<b>Încă un trimestru slab pentru Samsung, cu venituri În scădere; Cupa Mondială va salva situația!</b>Reuters ne informează că Samsung a anunțat veniturile sale trimestriale, indicând o a doua perioadă de scădere a veniturilor consecutiv. Problema principală o reprezintă scăderea de vânzări a televizoarelor cu ecran plat. Aparent și piața...

Reuters ne informează că Samsung a anunțat veniturile sale trimestriale, indicând o a doua perioadă de scădere a veniturilor consecutiv. Problema principală o reprezintă scăderea de vânzări a televizoarelor cu ecran plat. Aparent și piața prea matură de smartphone-uri le-ar da bătăi de cap celor de la Samsung.

Totuși, gigantul sud coreean se așteaptă ca la vară, odată cu debutul Cupei Mondiale din Brazilia să crească vânzările de telefoane mobile și televizoare cu ecran plat. în plus, compania încă așteaptă să se simtă efectele lui Samsung Galaxy S5, intrat în magazine doar de 2 săptămâni. Pentru trimestrul ianuarie-martie Samsung a anunțat profituri operaționale cu 3.3% mai mici decât în 2013.

Acestea au ajuns la 8.2 miliarde de dolari, cu un profit de aproximativ 6 miliarde de dolari în zona Mobile. și acest segment a scăzut cu 1.2% față de anul trecut. Acțiunile Samsung Electronics, în valoare de 220 de miliarde de dolari au crescut cu 0.3% după anunțarea rezultatelor și a așteptărilor pentru următoarele luni.

Să însemne asta că profitul e inevitabil la vară?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×