LG AKA Unboxing: telefonul care îţi face cu ochiul şi vine cu o mascotă simpatică la pachet (Video)

1.615 ori
<b>LG AKA Unboxing: telefonul care îţi face cu ochiul şi vine cu o mascotă simpatică la pachet (Video)</b>LG AKA a ajuns &icirc;n sf&acirc;rşit şi la noi &icirc;n teste, mulţumită celor de la Quickmobile şi avem chiar două versiuni la test: cea galbenă şi cea albastră. Terminalul costă 1.299 lei la Quickmobile.ro şi are şi o variantă albă şi...

LG AKA a ajuns în sfârşit şi la noi în teste, mulţumită celor de la Quickmobile şi avem chiar două versiuni la test: cea galbenă şi cea albastră. Terminalul costă 1.299 lei la Quickmobile.ro şi are şi o variantă albă şi una roz. Fiecare are câte o mascotă asociată, astfel că varianta roz o are pe YoYo, obsedată de diete, iar cea albastră pe Soul, pasionat de muzică.

Versiunea galbenă îl are pe Eggy, care e mereu îndrăgostit. Aceste mici mascote sunt oferite sub formă de statuete la pachet cu handseturile şi odată scanate cu camera telefonului ele pot fi introduse în fotografii printr-o aplicaţie de augmented reality. Revenind la unboxing, în cutia lui AKA se află încărcătorul, cablul USB, căştile, manualul, bateria şi mascota, plus un mic pliant inscripţionat YOLO.

LG AKA Unboxing

Atunci când deschidem cutia apare un mic popup 3D artistic cu cele 4 personaje ale seriei AKA. Handsetul măsoară 10 mm în grosime şi vine cu un ecran 720p de 5 inch, un procesor quad core Snapdragon 400 şi 1.5 GB RAM. Avem la bord şi Android 4.4 KitKat, 16 GB stocare, slot microSD şi o cameră principală de 8 MP, dar şi una frontală de 2.1 MP.

LG AKA scos din cutie

Bateria este o unitate de aproximativ 2500 mAh, iar acei ochi mişcători se afişează atunci când ataşăm o plăcuţă specială din plastic în zona frontală a telefonului. Ochii se vor mişcă şi îşi vor schimba starea de spirit dacă scuturăm telefonul, dacă îl încărcăm sau conectăm căşti, spre exemplu. Revenim cu recenzia în curând!

Prețul actualizat de pe QuickMobile, îl puteți afla de aici.

LG AKA Unboxing

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×