Încă un jucător asiatic cu smartphone ieftin şi atractiv: Oukitel U8 costă doar 129.99 dolari şi e livrat gratuit

Autor:  | Publicat în:  Oukitel 1.666 ori
<b>Încă un jucător asiatic cu smartphone ieftin şi atractiv: Oukitel U8 costă doar 129.99 dolari şi e livrat gratuit</b>Nu doar Elephone e un brand nou şi devenit rapid popular printre cei care caută smartphone-uri ieftine şi bune, ci şi Oukitel se pare. Firma chineză propune modelul U8, pe care &icirc;l şi livrează gratuit şi care costă doar 129.99 dolari. &nbsp;...

Nu doar Elephone e un brand nou şi devenit rapid popular printre cei care caută smartphone-uri ieftine şi bune, ci şi Oukitel se pare. Firma chineză propune modelul U8, pe care îl şi livrează gratuit şi care costă doar 129.99 dolari.

Această companie a fost în atenţia presei atunci când a anunţat un telefon cu baterie de 10.000 mAh, Oukitel U9. Modelul U8 nu are o baterie atât de generoasă, dar se remarcă prin preţul de 129.99 dolari şi livrare globală în orice ţară gratuit, prin Aliexpress. Terminalul vine cu un senzor pentru amprente single touch în stilul celui de pe Huawei Mate 7, iar acest model rulează Android 5.1.

Încă un jucător asiatic cu smartphone ieftin şi atractiv: Oukitel U8 costă doar 129.99 dolari şi e livrat gratuit

Handsetul este fabricat din metal şi are un ecran din sticlă 2.5D. Dotările sale includ un procesor quad core MediaTek MT6735, 2 GB RAM, un display de 5.5 inch, cu rezoluţie 720p şi o cameră principală de 13 megapixeli cu blitz dual LED. La bord se afla şi o cameră frontală de 5 MP. Se pare că oferta ce implică preţul de mai sus ar dura până pe 7 iulie, deci cei interesaţi trebuie să se grăbească.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×