Apple Music disponibil acum pe desktop şi pe iOS, poate fi accesat şi în România

1.174 ori
<b>Apple Music disponibil acum pe desktop şi pe iOS, poate fi accesat şi în România</b>Apple intra &icirc;n forţă pe piaţa de streaming muzical astăzi, prin lansarea serviciului Apple Music. El este disponibil de azi pe iOS şi pe desktop, inclusiv &icirc;n Rom&acirc;nia. Apple Music e disponibil spre download prin intermediul...

Apple intra în forţă pe piaţa de streaming muzical astăzi, prin lansarea serviciului Apple Music. El este disponibil de azi pe iOS şi pe desktop, inclusiv în România. Apple Music e disponibil spre download prin intermediul actualizării la iOS 8.4 pe terminalele mobile, ce ocupa între 200 şi 300 MB.

Serviciul poate fi accesat şi de pe Mac şi Windows fără probleme. Pe lângă oferta iTunes de 30 de milioane de melodii, veţi putea face şi streaming cu postul de radio Beats 1. Acesta este un post de radio Internet non stop, operat de nume mari din muzica precum Zane Lowe, St. Vincent, Drake şi alţi MC, rapperi şi DJ. Ca şi Beats Music, aplicaţia vă va oferi sugestii legate de preferinţele voastre, dar şi playlisturi de care se ocupă autorităţi în domeniul muzical, precum Rolling Stone Magazine sau Pitchfork.

Primele recenzii numesc acest serviciu foarte complicat, chiar şi faţă de alte produse Apple. Aplicaţia e împărţită în 5 mari secţiuni, accesate prin iconuri aflate în zona inferioară a ecranului. Una din opţiuni este Radio, care include posturi radio recomandate, inclusiv unele care emit şi aerian nu doar online. O altă funcţie este Connect, care e un soi de reţea de socializare care leagă artiştii de fanii lor.

Aceste două funcţii sunt disponibile gratuit şi dacă nu vă abonaţi la Apple Music. O secţiune interesantă este For You, care include playlisturile realizate de experţi şi albume selectate în funcţie de gusturile voastre, pe care le completaţi în câmpuri dedicate atunci când vă abonaţi. Apple Music e gratuit primele 3 luni, dar apoi va trebui să plătiţi 4,99 eur pentru abonament individual, sau 7,99 pentru abonament de familie (prețuri pentru România).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×