LG anunță telelefoanele Optimus Seria F: LG Optimus F5 si Optimus F7

1.770 ori
<b>LG anunță telelefoanele Optimus Seria F: LG Optimus F5 si Optimus F7</b>După câteva teasere și scăpări de pe web LG anunța astăzi seria de telefoane Optimus F, pe care o va prezenta la Mobile World Congress 2013. Terminalele vin cu tehnologie 4G LTE și sunt reprezentate de două modele noi, LG Optimus F5 și LG...

După câteva teasere și scăpări de pe web LG anunța astăzi seria de telefoane Optimus F, pe care o va prezenta la Mobile World Congress 2013. Terminalele vin cu tehnologie 4G LTE și sunt reprezentate de două modele noi, LG Optimus F5 și LG Optimus F7, pe care le puteți admira mai jos.

LG Optimus F5 este un smartphone 4G LTE dotat cu display IPS de 4.3 inch și cu procesor dual core de 1.2 GHz, plus baterie de 2150 mAh. LG Optimus F7 este un model puțin mai high end, dotat cu ecran True HD IPS de 4.7 inch și CPU dual core de 1.5 GHz, plus baterie de capacitate mai mare, 2540 mAh. Ambele terminale vin cu Android 4.1.2 Jelly Bean preinstalat și noi funcții ale interfatei precum QSlide upgradat și Live Zooming. Prin QSlide utilizatorii vor putea deschide două aplicații în același timp, ambele ocupând întregul ecran.

LG Optimus F7

Puteți modifica dimensiunea, poziția și transparentă aplicațiilor QSlide, în funcție de preferințe. Live Zooming permite mărirea unei imagini într-o anumită zonă în vreme ce priviți un videoclip. LG Optimus F5 măsoară 9.3 mm în grosime și vine cu 8 GB memorie internă, 1 GB RAM, slot microSD, camera de 5 megapixeli în spate și camera frontală de 1.3 MP. Mai bine dotatul F7 dispune de 8 GB memorie internă, 2 GB RAM, slot microSD, camera de 8 MP în spate, camera frontală de 1.3 MP și măsoară 9.6 mm în grosime.

LG anunță telelefoanele Optimus Seria F: LG Optimus F5 si Optimus F7

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×