Google Glass Într-un nou clip fantastic de promovare (Video)

1.340 ori
<b>Google Glass Într-un nou clip fantastic de promovare (Video)</b>Azi noapte, după ce am urmărit cu ochii impaianjeniti prezentarea lui Sony PlayStation 4 am spălat gustul amar al faptului că nu am văzut și consola propriu zisa cu clipul de mai jos. Google a creat pe propriul site o zonă specială pentru Glass,...

Azi noapte, după ce am urmărit cu ochii impaianjeniti prezentarea lui Sony PlayStation 4 am spălat gustul amar al faptului că nu am văzut și consola propriu zisa cu clipul de mai jos. Google a creat pe propriul site o zonă specială pentru Glass, faimoasa pereche de ochelari care va înlocui smartphone-urile în viitorul apropiat.

Din câte am înțeles are loc și o înscriere în procesul de testare, care se aplică doar pentru persoanele de peste 18 ani din SUA. Acestea trebuie să povestească în 50 de cuvinte sau mai puțin ce ar face dacă ar avea o pereche de ochelari Glass, folosind și hashtagul #ifihadglass pe Twitter sau Google Plus. Termenul limită pentru înregistrare este 27 februarie, iar dacă o persoană este aleasă, ea devine un Glass Explorer. Cei înscriși în program vor putea precomanda o pereche de ochelari Glass Explorer Edition de 1500 de dolari plus taxe și îi vor putea apoi testa în sesiuni speciale în New York, Los Angeles și San Francisco.

în orice caz, clipul pe care îl vedeți aici este senzațional și deși este cosmetizat, editat și aranjat din plin, ne oferă o idee asupra perspectivelor pe care le deschide Project Glass. Momentul meu preferat a fost cel cu călăria dar și cel cu tenisul de masă. Oare peste cât timp vom filma review-urile Mobilissimo.ro cu un Project Glass?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×