HTC postează pe web Întreaga lansare a lui HTC One, cu toate detaliile despre noile tehnologii (Video)

1.184 ori
<b>HTC postează pe web Întreaga lansare a lui HTC One, cu toate detaliile despre noile tehnologii (Video)</b>Dacă vreți să vedeți ce ați ratat din prezentarea telefonului HTC One, desfășurată pe 19 februarie, ei bine HTC a postat pe web întreg clipul lansării, care are doar 37 de minute. Pe scenă s-au aflat Peter Chou, CEO-ul companiei, un oficial AOL...

Dacă vreți să vedeți ce ați ratat din prezentarea telefonului HTC One, desfășurată pe 19 februarie, ei bine HTC a postat pe web întreg clipul lansării, care are doar 37 de minute. Pe scenă s-au aflat Peter Chou, CEO-ul companiei, un oficial AOL și alte persoane implicate în dezvoltarea lui One.

Cu această ocazie putem vedea și acele funcții despre care nu s-a vorbit atât de mult, precum Sense TV sau Sense Voice. HTC Sense 5.0 aduce o interfață neutră, cu un stil vizual minimalist și widgeturi complet noi. Apoi avem și funcția BlinkFeed, care ne organizează fluxul de știri și socializare într-un soi de combinație între Flipboard și Windows Phone, cu o serie de tile-uri pe ecran. HTC Sense TV se folosește de conexiunea infraroșu a lui HTC One și de aplicația dedicată de pe telefon pentru a controla televizorul cu handsetul.

Sense TV integrează suport pentru Freeview, Freesat, Sky și Virgin Media, permițându-vă să aflați ce e la TV direct de pe telefon și ar putea primi și integrare Netflix pe viitor. O altă opțiune nouă este Sync Manager, care permite realizarea de transfer de conținut via wireless din iTunes pe telefon. Aflați și un alt aspect care ne-a făcut să ne scărpinăm capetele de mirare: telefonul HTC One are doar 2 butoane capacitive: Back și Home, renunțându-se la cel de de multitasking/menu. Mai multe detalii în clipul de mai jos.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×