LG atacă piața mid-range din India; Pregătește lansarea unui smartphone cu cameră triplă, rival pentru Galaxy A50

930 ori
<b>LG atacă piața mid-range din India; Pregătește lansarea unui smartphone cu cameră triplă, rival pentru Galaxy A50</b>Mulți producători din zona smartphone și-au încercat norocul pe piața din India, regiune unde device-urile mid-range fac legea după cum am descoperit de-a lungul timpului. În ultima vreme Samsung pare a fi dat lovitura

Mulți producători din zona smartphone și-au încercat norocul pe piața din India, regiune unde device-urile mid-range fac legea după cum am descoperit de-a lungul timpului. În ultima vreme Samsung pare a fi dat lovitura cu seria Galaxy M pe această piață, iar acum și rivalul sud-coreean LG Electronics îi urmează exemplul, având în plan să vină cu asemenea device-uri pentru publicul indian.

LG

Aflăm prin intermediul celor de la 91mobiles.com faptul că LG are în plan lansarea unei serii de smartphone-uri mid-range ce vor fi comercializate doar în online, un prim model fiind cel prezentat în imaginile de față. Vedem telefonul din spate, acolo unde se remarcă printre altele atât scanner-ul de amprente fizic, cât și o cameră foto triplă plasată vertical în colțul din stânga.

Device-ul are un panou spate din sticlă cu gradient și amintește mai mult de un Xiaomi la prima vedere, decât de un smartphone al celor de la LG. Din cealaltă imagine aflăm că smartphone-ul vine echipat cu un display Full Vision și că ne oferă și funcții AI pentru camera foto. Posibil ca la pachet să primim 4 sau 6 GB RAM și un procesor Snapdragon 6xx.

Așteptăm mai multe leak-uri în perioada următoare pentru a afla denumirea acestui telefon și dotările sale hardware.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×