Oppo are un prototip funcțional de smartphone ce integrează camera selfie sub display

1.118 ori
<b>Oppo are un prototip funcțional de smartphone ce integrează camera selfie sub display</b>În toamna anului trecut descopeream printre altele și un brevet marca Oppo care scotea la iveală planurile companiei pentru viitor, cele din zona smartphone. Brevetul cu pricina ne prezenta un design de smartphone

În toamna anului trecut descopeream printre altele și un brevet marca Oppocare scotea la iveală planurile companiei pentru viitor, cele din zona smartphone. Brevetul cu pricina ne prezenta un design de smartphone care includea camera selfie sub display, o modalitate inteligentă de a scăpa de decupajele din ecran, camerele foto pop-up sau decupajele "bulină" care par a caracteriza trendul din acest segment în 2019.

Oppo

Acum ajungem în momentul în care putem privi asupra unui prototip real care integrează camera frontală sub această formă, un clip video de câteva secunde cu device-ul fiind postat chiar de către pagina oficială Oppo de Twitter. În materialul video de față putem vedea un telefon cu ecran edge-to-edge pe care se lansează aplicația de cameră foto și totodată modul selfie.

Deși camera frontală nu se remarcă aici, în clipul demonstrativ vedem cum degetul celui care a filmat trece peste zona unde se află senzorul foto - confirmând astfel prezența camerei pe device. Brian Shen (VP Oppo) a declarat că această tehnologie încă este la început, astfel că rezultatele foto obținute nu se ridică la nivelul de calitate al unei camere selfie clasice.

Tot Shen mai spune că nici o tehnologie nouă nu este perfectă din start. Nu știm când va debuta un asemenea smartphone pe piață din partea celor de la Oppo, dar cunoaștem faptul că rivalii săi lucrează la soluții similare, un exemplu fiind chiar Samsung.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×