Samsung Galaxy A2 Core (SM-A260) apare în randări; Viitor smartphone Android Go

884 ori
<b>Samsung Galaxy A2 Core (SM-A260) apare în randări; Viitor smartphone Android Go </b>După modelele Android Go numite Galaxy J2 Core și Galaxy J4 Core se pare că sud-coreenii de la Samsung mai pregătesc un nou device ce adoptă această platformă software și anume Galaxy A2 Core. Telefonul menționat aici

După modelele Android Go numite Galaxy J2 Core și Galaxy J4 Core se pare că sud-coreenii de la Samsung mai pregătesc un nou device ce adoptă această platformă software și anume Galaxy A2 Core. Telefonul menționat aici ne este prezentat într-o randare detaliată de către @evleaks și observăm alura sa de terminal accesibil, carcasa din policarbonat și marginile uriașe din jurul ecranului.

Galaxy A2 Core

Telefonul are probabil un ecran de sub 5 inch și ca elemente vizuale mai remarcăm butoanele fizice de volum și pe cel de power/unlock, camera singulară din spate însoțită de bliț LED și jack-ul audio de la bază. Pe seama unei listări din GeekBench apărută anterior știm că Galaxy A2 Core vine cu doar 1 GB RAM și cu procesorul Exynos 7870 la pachet. 

Vine pe albastru sau gri și potrivit datei înscrise pe ecranul acestei randări, sunt șanse mari ca debutul să aibă loc pe data de 22 martie în India sau în alte regiuni emergente. Mă aștept la un preț de 70 - 80 euro pentru acest device. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×