LG Electronics oferă noi detalii despre smartphone-ul compact LG Q6; ar putea aduce o cameră duală până la urmă

1.936 ori
<b>LG Electronics oferă noi detalii despre smartphone-ul compact LG Q6; ar putea aduce o cameră duală până la urmă</b>Pe data de 11 iulie vine și lansarea smartphone-ului LG Q6, un model din zona mid-range despre care astăzi aflăm noi informații direct din partea producătorului. Pe pagina de Facebook, LG Mobile oferă teasere peste teasere din care descoperim detalii

Au mai rămas doar câteva zile până la debutul lui LG Q6, un terminal din zona mid-range ce ar putea fi chiar mai compact decât un iPhone 7. Câteva dintre dotările sale hardware ne-au fost dezvăluite de curând iar astăzi aflăm noi detalii grație materialelor teaser pe care compania sud-coreeană le distribuie pe pagina oficială de Facebook, pagină pe care o puteți accesa și voi de aici.

LG Q6

Din aceste imagini pe care le vedeți mai sus aflăm că telefonul va sosi cu un display FullVision cu diagonala de 5.46 inch ce oferă rezoluție Full HD (1920 x 1080 pixeli) și cu o carcasă ce beneficiază de ramă metalică. Asta înseamnă că vom primi un design similar lui LG G6 și un panou spate din sticlă care și aici ar putea facilita tehnologia de încărcare rapidă.

LG Q6

Se mai menționează aici și faptul că smartphone-ul LG Q6 va putea fi utilizat fără probleme cu o singură mână. De asemenea, există un teaser ce face referire la prezența unei camere foto duale similară cu cea de pe flagship, unde unul dintre senzori dispune de lentile standard iar celălalt de lentile wide. Nu este însă clar dacă este vorba despre camera din spate sau despre cea frontală destinată capturii selfie.

Vom afla acest detaliu peste doar câteva zile și nu în ultimul rând dacă luăm în calcul teaser-ul de aici, înseamnă că LG Q6 va aduce și un sistem de autentificare pe bază de iris. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×