Evan Blass știe totul despre Moto X4; telefonul va sosi cu certificare IP68, cameră duală și corp metalic

824 ori
<b>Evan Blass știe totul despre Moto X4; telefonul va sosi cu certificare IP68, cameră duală și corp metalic</b>Direct din partea lui Evan Blass reușim să aflăm astăzi detalii importante despre viitorul smartphone Motorola Moto X4. Acest handset este așteptat să debuteze undeva în trimestrul 4 al acestui an în perioada sărbătorilor de iarnă și ca specificații

Celebrul leaker Evan Blass are pentru noi un calup de informații despre Moto X4, un telefon care aparent urmează a debuta comercial din trimestrul 4 al acestui an, fix la timp pentru sărbătorile de iarnă. În primul și în primul rând aflăm că telefonul va rula sistemul de operare Android 7.1 Nougat din fabrică și că vom primi aici un display cu diagonala de 5.2 inch și cu rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli.

Motorola Moto X4

Descoperim că telefonul va opta pentru o carcasă metalică și pentru un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 630 cu toate cele 8 nuclee tactate la o frecvență de 2.2 GHz. Avem aici și 4 GB memorie RAM, 64 GB spațiu intern de stocare cu posibilitatea de atașare a unui card microSD și o baterie de 3000 mAh (probabil cu suport pentru tehnologia de încărcare rapidă). 

Motorola Moto X4

Moto X4 va oferi și certificare IP68 pentru rezistență la apă și praf, respectiv un scanner de amprente plasat frontal care pe deasupra va recunoaște și gesturi menite să înlocuiască butoanele navigaționale de pe ecran. Printre alte lucruri dezvăluite de Evan Blass se mai numără și menționarea faptului că telefonul va sosi cu o cameră duală 12 mpx + 8 megapixeli pe spate și cu un senzor frontal de 16 megapixeli. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×