LG Electronics postează un video teaser cu flagship-ul LG G3 ce va fi lansat pe data de 27 mai

1.275 ori
<b>LG Electronics postează un video teaser cu flagship-ul LG G3 ce va fi lansat pe data de 27 mai</b>în cursul acestei zile, producătorul sud-coreean LG a postat un video teaser cu viitorul flagship ce va fi lansat pe data de 27 mai, și anume LG G3. în acest scurt material putem observa că smartphone-ul beneficiază de același design ce a fost...

în cursul acestei zile, producătorul sud-coreean LG a postat un video teaser cu viitorul flagship ce va fi lansat pe data de 27 mai, și anume LG G3. în acest scurt material putem observa că smartphone-ul beneficiază de același design ce a fost scăpat în numeroasele fotografii de pe internet.

Acest teaser vine și cu un slogan propriu care spune că simplitatea este ceea ce contează cu adevărat în lumea smart (Simple is the new smart). Totodată, se pare că LG G3 va dispune de o carcasă cu o textură de tip brushed, carcasă similară cu cea de pe HTC One (M8). Cu toate acestea nu se știe cu certitudine dacă este vorba despre o carcasă din policarbonat sau una din aluminiu.

Printre specificațiile lui LG G3 se vor regăsi un display Quad HD, un procesor Qualcomm Snapdragon 801, 3 GB RAM, 32 GB de stocare și o cameră foto ce va putea realiza captură video la rezoluție 4K. Evenimentul de lansare a lui LG G3 este programat pentru data de 27 mai, zi în care îl vom putea admira în toată splendoarea sa.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×