LG trimite invitațiile de presă pentru lansarea lui G4; noul flagship va fi dezvăluit pe 28 aprilie

706 ori
<b>LG trimite invitațiile de presă pentru lansarea lui G4; noul flagship va fi dezvăluit pe 28 aprilie</b>După ce specificațiile lui LG G4 erau dezvăluite ieri de către GFXBench, astăzi compania sud-coreeană LG a &icirc;nceput distribuirea invitațiilor pentru presă la evenimentul &icirc;n care noul flagship va fi anunțat oficial. Aflăm că această...

După ce specificațiile lui LG G4 erau dezvăluite ieri de către GFXBench, astăzi compania sud-coreeană LG a început distribuirea invitațiilor pentru presă la evenimentul în care noul flagship va fi anunțat oficial. Aflăm că această conferință va avea loc pe data de 28 aprilie în 6 orașe la nivel global: New York, Londra, Paris, Seoul, Singapore și Istanbul.

Privind imaginea ne mai sus observăm o textură de piele, element ce ne-ar putea sugera faptul că LG G4 va sosi cu o carcasă spate realizată dintr-un astfel de material. Dacă ne amintim bine, oficialii LG au declarat că noile flagship-uri vor fi caracterizate în acest an de materiale premium.

Din câte am aflat aseară prin intermediul GFXBench, LG G4 urmează a fi echipat cu un display QHD de 5.5 inch, un procesor hexa-core Qualcomm Snapdragon 808, 3 GB memorie RAM, 32 GB spațiu de stocare, un senzor foto principal de 16 megapixeli și o cameră frontală pentru selfie-uri de 8 megapixeli.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×