O nouă imagine cu Samsung Galaxy S4 Își face apariția: randare bazată pe metal, cu dotări high end

2.588 ori
<b>O nouă imagine cu Samsung Galaxy S4 Își face apariția: randare bazată pe metal, cu dotări high end</b>Având în vedere că mai avem de așteptat probabil câteva luni până se va lansa Samsung Galaxy S4 e clar că vom mai avea câteva scurgeri importante de informații și fotografii ajunse prematur pe web. Am asistat deja la câteva, dar nu păreau...

Având în vedere că mai avem de așteptat probabil câteva luni până se va lansa Samsung Galaxy S4 e clar că vom mai avea câteva scurgeri importante de informații și fotografii ajunse prematur pe web. Am asistat deja la câteva, dar nu păreau veridice. Ei bine astăzi vedem o nouă randare a terminalului, una bazată pe metal și cu dotări realiste ale telefonului.

Galaxy S4, cel prezentat aici rulează Android 4.2 cu interfața TouchWiz de nouă generație și se bazează pe un ecran Full HD de 5 inch, un Super AMOLED+ se pare. Alte dotări includ un procesor Exynos 5450 quad core de 2 GHz, deși eram destul de siguri că vom vedea de fapt un procesor Exynos 5 Octa, plus 2 GB RAM DDR3 și GPU ARM Mali T658. Această versiune de S4 dispune și de o cameră de 13 megapixeli în spate, camera frontală de 2 megapixeli, baterie  Li-Ion de 3100 mAh, 16/32/64 GB memorie internă și protecție Gorilla Glass 3.

Handsetul suporta conectivitate 4G LTE, are buton dedicat pentru camera și difuzoare frontale. Observați că nu mai există buton fizic Home și în acea zonă apar în mod bizar difuzoarele. Camera pare una realistă, deoarece e cazul ca Samsung să facă saltul de la 8 megapixeli la noul standard adoptat și de celelalte smartphone-uri: 13 megapixeli. Credeți că așa va arăta Galaxy S4 în varianta finală?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×