LG G Flex 2 disponibil acum la precomandă și prin intermediul Vodafone România

Autor:  | Publicat în:  LG 663 ori
<b>LG G Flex 2 disponibil acum la precomandă și prin intermediul Vodafone România</b>Acum c&acirc;teva zile vă informam despre faptul că Orange Rom&acirc;nia listează smartphone-ul curbat LG G Flex 2 la precomandă pentru suma de 539 euro, smartphone care iată &icirc;ncep&acirc;nd de astăzi poate fi comandat și de la rivalul...

Acum câteva zile vă informam despre faptul că Orange România listează smartphone-ul curbat LG G Flex 2 la precomandă pentru suma de 539 euro, smartphone care iată începând de astăzi poate fi comandat și de la rivalul Vodafone pentru un preț ceva mai piperat, și anume 598 euro (+ card Kingston 16 GB cadou).

Din câte se pare și Vodafone comercializează aceeași variantă cu 2 GB memorie RAM și 16 GB spațiu intern de stocare, versiune ceva mai ieftină. După cum bine știți, G Flex 2 este un terminal ce se face remarcat prin carcasa sa curbată și prin capacul spate ce vine cu o funcție de vindecare a zgârieturilor.

De asemenea, și hardware-ul integrat la pachet este unul de top, sud-coreenii optând pentru un chip octa-core Snapdragon 810. Vodafone ne recomandă achiziția acestui smartphone împreună cu abonamentul RED 39 pe 2 ani, suma inițială pe care o avem de plătit fiind de 199 euro. Puteți găsi lista completă de abonamente chiar aici pe Vodafone.ro.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×