LG G Flex 2 disponibil acum la precomandă și prin intermediul Vodafone România

Autor:  | Publicat în:  LG 675 ori
<b>LG G Flex 2 disponibil acum la precomandă și prin intermediul Vodafone România</b>Acum c&acirc;teva zile vă informam despre faptul că Orange Rom&acirc;nia listează smartphone-ul curbat LG G Flex 2 la precomandă pentru suma de 539 euro, smartphone care iată &icirc;ncep&acirc;nd de astăzi poate fi comandat și de la rivalul...

Acum câteva zile vă informam despre faptul că Orange România listează smartphone-ul curbat LG G Flex 2 la precomandă pentru suma de 539 euro, smartphone care iată începând de astăzi poate fi comandat și de la rivalul Vodafone pentru un preț ceva mai piperat, și anume 598 euro (+ card Kingston 16 GB cadou).

Din câte se pare și Vodafone comercializează aceeași variantă cu 2 GB memorie RAM și 16 GB spațiu intern de stocare, versiune ceva mai ieftină. După cum bine știți, G Flex 2 este un terminal ce se face remarcat prin carcasa sa curbată și prin capacul spate ce vine cu o funcție de vindecare a zgârieturilor.

De asemenea, și hardware-ul integrat la pachet este unul de top, sud-coreenii optând pentru un chip octa-core Snapdragon 810. Vodafone ne recomandă achiziția acestui smartphone împreună cu abonamentul RED 39 pe 2 ani, suma inițială pe care o avem de plătit fiind de 199 euro. Puteți găsi lista completă de abonamente chiar aici pe Vodafone.ro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×