Serviciul de apeluri VoLTE disponibil acum la Orange și pe terminalele iOS

2.077 ori
<b>Serviciul de apeluri VoLTE disponibil acum la Orange și pe terminalele iOS</b>Operatorul Orange anunță astăzi disponibilitatea serviciului apeluri VoLTE și pentru terminalele ce rulează sistemul de operare iOS. Printre acestea se află iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, și nu în ultimul rând, iPhone SE.

Dacă dețineți un smartphone iOS și sunteți abonați la Orange, atunci cel mai probabil ați văzut în această dimineață și un mesaj interesant din partea operatorului. Mai precis, Orange anunță disponibilitatea serviciului de apeluri VoLTE și pentru terminalele ce rulează iOS: iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus și iPhone SE

Prin acest serviciu, utilizatorii acestor tipuri de terminale vor beneficia de o conexiune și mai rapidă a apelului, de convorbiri la calitate HD, dar și de posibilitatea de a folosi în tandem servicii de voce și internet la performanțe 4G. Aflați că serviciul Apel 4G de la Orange a fost disponibil până în prezent pentru telefoanele Samsung Galaxy S6, Galaxy S6 Edge și Galaxy S6 Edge.

De astăzi, baza de terminale compatibile se îmbogățește cu alte 5 modele. Nu uitați că serviciile Apel 4G și Apel Wi-Fi sunt destinate acum tuturor clienților cu acces 4G în planul tarifar, fie abonați sau utilizatori prepaid.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×