Următoarea actualizare Android Wear ar putea aduce suport WiFi, un nou gest de control şi multe altele

Autor:  | Publicat în:  Purtabile 735 ori
<b>Următoarea actualizare Android Wear ar putea aduce suport WiFi, un nou gest de control şi multe altele</b>Google anunţa la final de 2014 că pregăteşte o actualizare importantă pentru Android Wear, iar acum noi detalii despre acest update au apărut pe web. Se pare că vom primi şi suport WiFi, &icirc;n sensul că smartwatchurile vor primi notificări...

Google anunţa la final de 2014 că pregăteşte o actualizare importantă pentru Android Wear, iar acum noi detalii despre acest update au apărut pe web. Se pare că vom primi şi suport WiFi, în sensul că smartwatchurile vor primi notificări şi folosi Google Now şi fără conexiune Bluetooth.

În plus, Android Wear va primi şi un gest nou care va permite scrollingul printre alerte sau cards din Google Now prin mişcarea încheieturii. Cei de la The Verge au descoperit şi că interfaţa va fi uşor modificată, astfel încât aplicaţiile şi contactele să fie mai uşor de accesat. Găsirea de aplicaţii pe Android Wear necesită în acest moment comandă vocală sau navigarea prin meniuri destul de stufoase pentru un ceas.

Era de aşteptat ca Google să facă o mutare după evenimentul axat pe Apple Watch de ieri. În mod interesant se pare că utilizatorii Android nu pot folosi Apple Watch şi ceasurile cu Android Wear nu se conectează la iPhone. De aceea vom vedea dese actualizări pe ambele platforme, fiecare companie încercând să compenseze lansările şi funcţiile rivalului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×