LG G Pad 2 are parte de primele detalii ajunse pe web: CPU Snapdragon 805 şi ecran Full HD

Autor:  | Publicat în:  LG 1.492 ori
<b>LG G Pad 2 are parte de primele detalii ajunse pe web: CPU Snapdragon 805 şi ecran Full HD</b>LG G Pad 8.3 a fost o tabletă apreciată &icirc;n anul 2013, fiind plasată destul de sus &icirc;n topurile de final de an. Ei bine, aşteptăm acum şi un succesor pentru acel device, care ar putea să sosească &icirc;n această toamnă sub numele de...

LG G Pad 8.3 a fost o tabletă apreciată în anul 2013, fiind plasată destul de sus în topurile de final de an. Ei bine, aşteptăm acum şi un succesor pentru acel device, care ar putea să sosească în această toamnă sub numele de LG G Pad 2.

Tableta de nouă generaţie a avut parte de o scăpare în această săptămână, care i-a dezvăluit specificaţiile. Terminalul ar urma să păstreze diagonala predecesorului şi va veni cu o rezoluţie Full HD şi un procesor Snapdragon 805 la interior. Tot la bord se va afla un GPU Adreno 420, 3 GB RAM şi 32 GB stocare, plus o cameră de 8 megapixeli în spate şi una frontală de 5 MP.

Noul G Pad va rula Android 5.1 Lollipop şi probabil va avea şi difuzoare destul de bune, dacă vrea să fie un gaming device de nadejde. G Pad 8.3 a avut un preţ rezonabil încă de la lansare şi aşteptăm şi aici o abordare similară. Se pare că terminalul va sosi în luna octombrie şi nu excludem un anunţ la IFA 2015 în prealabil.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×