iPad Mini 4 ar putea fi o variantă mai mică a lui iPad Air 2

1.050 ori
<b>iPad Mini 4 ar putea fi o variantă mai mică a lui iPad Air 2</b>Zvonuri de la un reputat blog japonez indică faptul că iPad Mini 4 ar putea fi de fapt o variantă mai mică a lui iPad Air 2. Aflasem &icirc;n prealabil că Apple ar intenţiona să lanseze &icirc;n acest an doar două generaţii de tablete şi anume...

Zvonuri de la un reputat blog japonez indică faptul că iPad Mini 4 ar putea fi de fapt o variantă mai mică a lui iPad Air 2. Aflasem în prealabil că Apple ar intenţiona să lanseze în acest an doar două generaţii de tablete şi anume un iPad Pro/Air Plus de 12 inch şi un iPad Mini 4.

iPad Mini 3 dezamăgea acum un an, aducând fix aceleaşi dotări ca şi iPad Mini 2, plus scanner de amprente şi o nouă varianta de culoare. Pentru că procesorul Apple A7 nu mai este de ajuns în ziua de azi, mai ales dacă avem în vedere noile jocuri şi cerinţele lor, e clar faptul că şi noul iPad Mini va trece la un CPU nou. Practic, iPad Mini 4 ar urma să fie un iPad Air 2 mai mic, dacă ne luăm după zvonurile de la blogul menţionat mai sus.

Astfel, el ar urma să includă un procesor de generaţie nouă, fie Apple A8X de pe Air 2, fie noul Apple A9, plus 2 GB RAM şi o cameră de 8 MP, deci un upgrade faţă de iPad Mini 3. Rezoluţia ecranului va rămâne aceeaşi, dar grosimea ar putea ajunge la 6.1 mm, ca şi acelaşi model iPad Air 2. Alte dotări preluate de la tableta flagship de anul trecut ar putea fi laminarea completă a ecranului şi stratul anti-reflexie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×