LG G Pad 8.3 disponibil acum și În versiunea LTE pe Amazon Germania

1.854 ori
<b>LG G Pad 8.3 disponibil acum și În versiunea LTE pe Amazon Germania</b>LG G Pad 8.3 este unul dintre terminalele cele mai interesante din această a doua jumătate a lui 2013. De ce? Pentru că se încadrează într-un segment foarte popular, cel al tabletelor de sub 10 inch și pentru că aduce un design premium. Ei bine,...

LG G Pad 8.3 este unul dintre terminalele cele mai interesante din această a doua jumătate a lui 2013. De ce? Pentru că se încadrează într-un segment foarte popular, cel al tabletelor de sub 10 inch și pentru că aduce un design premium. Ei bine, acum varianta LTE a acestui model și-a făcut apariția la retaileri.

în acest caz este vorba despre Amazon Germania, care oferă terminalul cu conectivitate de generație a patra la un preț accesibil de 346.50 euro. Acest device a debutat la IFA 2013 la începutul lunii trecute și deja la final de septembrie apărea la diverși retaileri, dar doar în varianta standard. Acest model are margini ale ecranului de 8.3 inch foarte mici și este destul de subțire, măsurând 8.3 mm în grosime.

Tableta ete compactă și are un spate fabricat din palstic și metal. Gadgetul cântărește 338 de grame, vine cu 2 GB RAM, 16 GB memorie internă și puternicul procesor Snapdragon 600. Avem și o cameră de 5 megapixeli la bord, cu captura vide Full HD, iar ca OS Android 4.2.2 își face treaba. Așteptăm cu nerăbdare acest model în teste!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×