Tutorial: conectarea lui Samsung Galaxy Gear cu Samsung Galaxy Note 3 (Video)

10.940 ori
<b>Tutorial: conectarea lui Samsung Galaxy Gear cu Samsung Galaxy Note 3 (Video)</b>Dacă ați urmărit unboxingul nostru pentru smartwatch-ul Samsung Galaxy Gear, ați observat probabil că acesta nu pornește decât dacă este conectat la un device precum Galaxy Note 3 sau mai nou Galaxy S4. Ei bine Mobilissimo.ro a realizat un...

Dacă ați urmărit unboxingul nostru pentru smartwatch-ul Samsung Galaxy Gear, ați observat probabil că acesta nu pornește decât dacă este conectat la un device precum Galaxy Note 3 sau mai nou Galaxy S4. Ei bine Mobilissimo.ro a realizat un tutorial cu privire la acest prim setup, pe care îl găsiți mai jos.

Ce trebuie să faceți în primul rând este să atingeți cradle-ul ceasului Gear de spatele lui Note 3, pentru că apoi să pornească downloadul și instalarea lui Gear Manager. Acest soft vă va permite să faceți setările aferente smartwatch-ului vostru, iar imediat după instalare vă veți conecta via Bluetooth la ceas, veți apăsa OK pe ambele terminale și ele vor fi conectate via pairing.

Conectarea lui Samsung Galaxy Gear cu Samsung Galaxy Note 3

Totul durează cam 20-30 de secunde, apoi sunteți de acord cu câțiva termeni și aveți acces de pe ecranul lui Note 3 la funcții precum ceasuri (diferite tipuri de ceasuri, afișaje de vreme și alte detalii pentru ecranul lui Gear), aplicații asociate acestui device, un shortcut către Samsung Apps și puteți chiar să îl căutați pe Gear dacă l-ați pierdut.

Tutorial: conectarea lui Samsung Galaxy Gear cu Samsung Galaxy Note 3

Modificările pe care le realizați se petrec în timp real pe ecranul ceasului, după cum se vede și în clip. Puteți afișa un pedometru, informații meteo sau notificări împreună cu ora. Cei care tocmai au făcut o fotografie cu ceasul și vor ca ea să ajungă și pe phabletul lor vor putea apăsa opțiunea Transfer disponibilă atunci când selectați pozele sau clipurile.

Observați cu această ocazie și cât de intuitive sunt gesturile de control în cazul lui Gear, bazându-se foarte mult pe swipe. Sperăm că v-a plăcut acest tutorial și revenim cu un review pentru Note 3 și Gear cât de rapid putem! Rețineți că și posesorii de Galaxy S4 pot proceda că în acest clip și în curând și cei de Note 2 și Galaxy S3, din câte am înțeles.

Puteți comanda ambele dispozitive de pe evoMAG: Samsung Galaxy Note 3 de aici, iar Galaxy Gear de aici.

Conectare Sansung Galaxy Gear cu Samsung Galaxy Note 3

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×