O nouă imagine cu Nexus 5 sosește de la @evleaks; Designul e neschimbat

1.550 ori
<b>O nouă imagine cu Nexus 5 sosește de la @evleaks; Designul e neschimbat</b>Am văzut deja cel puțin o duzină de imagini cu Google Nexus 5 și începe să devină tot mai clar că terminalul produs de LG este un device rotunjit cu spate soft touch și inscripția "Nexus" în acea zonă. Astăzi @evleaks ne oferă o nouă...

Am văzut deja cel puțin o duzină de imagini cu Google Nexus 5 și începe să devină tot mai clar că terminalul produs de LG este un device rotunjit cu spate soft touch și inscripția "Nexus" în acea zonă. Astăzi @evleaks ne oferă o nouă imagine cu acest handset, pe care îl așteptam să debuteze în următoarea săptămână.

Telefonul produs de LG și Google în parteneriat ar urma să vină cu un procesor Snapdragon 800, 2 GB RAM, variante de 16 sau 32 GB și un display de 4.95 inch cu rezoluție de 1920 x 1080 pixeli. Vom avea la dispoziție și o cameră de 8 megapixeli în spate cu stabilizare optică a imaginii și zvonurile afirmă că Nexus 5 va suporta și încărcare fără fir.

Pe partea de software ne așteptam la Android 4.4 KitKat, iar revenind puțin la design, din câte am înțeles acest device va fi mai compact decât Nexus 4, ceea ce nu poate decât să ne încânte. în SUA mă aștept la un preț de 300 său maxim 350 de dolari, tipic pentru un telefon Nexus, iar la noi noul venit va costa probabil în jur de 2000 de lei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×